Politiskt intresse



- Hej, välkommen till riksdagshuset. Hur kan jag stå till tjänst?
- Ööh, hej. Jag söker Fredrik.
- Ahaa, vilket område arbetar han i?
- Jo, öhm, Regeringen?

och där avbröts sedan min chans att få prata med våran stadsminister. Syrran börja garva så jag var tvungen att lägga på. :( Jag som ville diskutera bensinpriser och kollektivtrafik med Fredde :( Ajaa nytt försök nästa vecka.





Puss Tanja

Den här jävla världen

Såhär ligger det till.
I kylskåpet finns det ramlösa, inte cola.
Jag har klarat mig på max 1 cigg om dagen. Fast nu är jag inne på min andra rökfria dag.
Jag har varit nykter hela lovet, och ingen trodde att jag skulle klara det.
Va fan har hänt? I somras var det minst ett halvt paket om dagen och vodkan var min bästa vän. Och det fanns inte en enda dag jag klarade mig utan cola.
Cola är som mjölk för mig.
Fast jag känner mig lite stolt. Straight Edge is the shit.


Nu byter vi ämne. Den här jävla pälstrenden asså. Pälsjackor i all ära. De har människan bärt sedan stenåldern. Men nu ska man ha vantar o skor i päls. DET ÄR FULT. Det handlar inte om att det är synd om djuren o blablabla. Vi äter kött och skinnjackor har vi alla, det är lika elakt. Fast fake är lite snällare.
Jag hatar trender. Jag hatar päls. Jag hatar fjällräven. Jag hatar uggs.
Inte nog med det, jag hatar indietrenden. Egentligen så älskar jag killarna, musiken och stilen. Men indies har blivit den nya alternativa folkgruppen. Vad hände med att det bara var musik av självständiga grabbar? Och sen när blev Dr Martens en indiegrej? Var det inte punkarna som använde sånna? Jag kommer ihåg att jag hade de när jag var liten. Nu är de med i alla modebloggar och jag kan inte göra något annat än att skratta. Alla är så löjliga. Jag är också löjlig. Jag må se ut som en i mängden men jag vet innerst inne att jag inte är det. Och förlåt för att jag klär mig som alla andra också, men det är inte ofta man kan köpa något på Gina Tricot eller H&M och vara ensam om det.
Våga sticka ut, Mona


Nellie demonstrerar den fashionabla trenden, päls.

metallica

Häromdagen drömde jag en dröm. Jag kommer inte ihåg vart vi var, någonstans i öknen iaf. James Hetfield stod precis framför mig och sjöng. Jag sitter och är helt stum och känner hur mitt hjärta gör ont. Han kommer till mig och kollar mig djupt in i ögonen. Jag kan inte blinka. Sedan går han därifrån och jag vaknar.
Jag kan inte sluta tänka på det. Både igår och idag har jag varit tyst och snart blivit galen. Den drömmen är inborrad i mitt huvud och det kändes så verkligt. Igår när Nothing Else Matters kom på tv så började jag gråta. Jag kom på att jag kommer se fucking Metallica live i mars.

Från en förvirrad Mona

höst

Det är blåser ute och regnet smattrar mot fönsterrutan. Du sitter invirad i en filt, med en varm kopp te och en skål popcorn. Du kollar på en mysig kärlekfilm och drömmer dig bort i någon annans famn. Det är levande ljus runtom i rummet och det doftar vanilj och lavendel.


Ååååhhh  va mysigt, vill ha!!!!
Jag hatar tjejer.
Mona

i'm not dead, yet

Mona är back on track. Sorry guys, men interneten har inte velat kompromissa med mig men vi har kommit överens att jag inte ska behöva gå igenom det här. Märker att vi har förlorat lite läsare men vi ska fannimej få tillbaks er, för bloggen ska bli bättre än någonsin.
Grattis till Tanja som har blivit konverterad medarbetare på donken. Ännu en idiot till klanen. Åk till rondellen och stressa henne lite.
Mig hittar ni på landet istället, Häggvik med andra ord. Glömmer jag att fråga om en dipsås så får ni den på köpet, ett jävla kap.
Grattis i efterskott till gudinnan Blondinbella också. Hon hade världens kalas igår på Café Opera, fast alla vet att mitt kalas kommer äga mer än hennes. Vi är på fucking Malmvägen, här är livet en fest liksom.

Imorgon vankas Disturbed och Shinedown, jag är sjuk och 158 cm. Tror jag kommer dö. RIP mig i förskott då.
Peace out, A-town, Down. Mona

Mcmoney


Första dagen idag på nya jobbet, Mcdonalds. Är man desperat för jobb, så är man desperat för jobb...
Fick lära mig om TEAMWORK, gruppen är viktigast, samarbete! Man ska backa varandra som i en fotbollsmatch, men istället för att göra mål så försöker vi få kunderna nöjda. Så idag blev jag ny spelare för FCdonken.
Min laguniform är:
En rutig Mcskojrta
Silvriga Mcjeans
Ett superfierce Mcskärp
Ett par skateaktiga Mcskor.



Ingen höjdare till lön får man som spelare, men det är iaf bättre än ingenting. Som det är för tillfället, jag är totalt ruinerad. jävla Mona och Heidi som envisades med att födas nästan samtidigt. Pengarna ba försvann. Fast det kommer nog cashen från jobbet också göra, är inte precis känd för att vara bra på att spara.





Got money, and you know it
Take it out your pocket and show it
Then throw it like


Peace
Tanja

Blow me


I wish I could act less like a boy



Jag är fan för grov och känslokall! Nu har jag fått det bekräftat, jag är elak och kall. Nu är det dags för ändring.
Jag ska bli mer kvinnlig, med mjuka ord och mer komplimanger.

Se fram emot det, för det är inte ofta man får träffa en snäll Tanja, med känslor !

Puss och kram <3
Känsliga-Lailai

Hej, tjo och klackarna i taket




IQ - För en smartare syn på alkohol.


Emilie kan vara rolig ibland



Uppföljare till Apornas disko..

Vad kallas Biblarnas diskotek?
Biblotek

xD

aa-möte

Yesssss jag har gått o blivit sjuk!!!!!!!!!!!!! Därmed har jag ingen skola idag och det är jag glad över :D:D:D:D
Men en annan tråkig grej att jag ska på mitt vanliga alkismöte på maria ungdom idag. Jag går dit ensam hela tiden, men den här gången ska tydligen min mor med????????? oj vad jag hatar de där borta. De vill verkligen förstöra oss.
Så ni kommer nog inte se mig levande igen, cuz my mama's gonna kill me. Får väl bjussa henne på lite mat efter så hon förlåter mig för allt ont jag gjort i världen.
Jävlar vad jag längtar. Nu ska jag keka frulle.
Puss, Mona

Varför är vi singlar undrar jag...

DO I LOOK LIKE I SELL DRUGS?




...

Eftersom Mona snodde mitt inlägg för dagen så tänker jag inte säga nåt.


....

Mona, my joke, mitt inlägg. aight?


PEACE


jettekul

Vad heter apornas diskotek?





Apotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehehehehehehehe

scream at the top of your head

Sympati och empati.
Två viktiga faktorer i livet.
Jag ska bli självisk och börja leva livet.





Dagens låtar:
There Is - Boxcar Racer
Scream - Chris Cornell
18 Karat Gold - Johnossi
The day that never comes - Metallica

EMOna

Hjälp mig



Jag brukar i vanliga fall vara asgrym på att köpa presenter, men nu är det inget vanligt fall- Mona

Vad skulle ni vilja ha i present om ni skulle fylla 17 år om några veckor?

Presenten ska va :

Lite emo
Lite fashion
Lite roligt
Lite dirty
Lite barnsligt
Lite chockerande
Lite av allt som Mona är


Ideer? xD

Peace <3
Tanja

matte

Tanja gillar matte och är talang i det.
Mona har inte varit på matten på evigheter och är en total fail på det.
Nu skulle Mona egentligen vara på lektion men istället sitter hon här och lyssnar på Bollnäs-Martin som är den bästa mannen på denna jord.
Mona inser nu att hon missade sin buss, för tredje gången. Mona inser också att hon har hål nu, Mona slipper alltså åka till skolan och är glad. Mona kommer på att hon har tråkgeografi och en dum föreläsning. Mona måste ut och röka nu. Puss.

BAAPARAAAAAAAA

Dark Heart - Brodel Daniel, sjukt bra låt av ett sjukt bra band som verkligen fastnar i huvudet
Kommer börja med musiktips i framtiden, håll utkik!




Jag börjar bli en tjej förresten.
På insidan kommer jag alltid vara pojkflicka däremot.
Bl.a. har jag bara hål i ett öra, hela min garderob kryllar av killkläder och jag älskar porr.. det tar vi upp i ett annat inlägg så ingen missuppfattar. Plus så tycker jag att man ska få rapa, spotta o fisa offentligt och när man vill. Och man ska kunna snacka om hur dålig man är i magen vid matbordet. Det är därför vi i TRION är bäst. Och hälsa gör man genom att ta på varandras tuttar. Det finns inget bättre än tuttar.
Alla ba shiiit är hon lebb eller, men det här tar vi också i ett annat inlägg.
Nu blev det rörigt också, fan.

Vi bara är mäniskliga.
Puss o knull, Monisen

alla dessa problem

Livet. Fyfan för livet.
Inget är rättvist längre, och alla ska ha sina jävla problem. Jag ska ha mina jävla problem.
Problem är inte lätta heller. Problem innebär orsak, konsekvens och åtgärd. Det lärde jag mig på samhällen förresten.
Det finns många slags problem, mitt största problem just nu är ju dessa jävla Metallica biljetter. Det har ni nog märkt. Jag och Lailai är inte glada alls, but if you do good things, good things happen to you. Så jag ska vara så jävla snäll nu, för då kommer jag kanske nu i veckan bli en Metallica biljett rikare men lite fattigare. Men det är fucking värt det. Det är också värt att jag missar Prison Break för att skriva detta onödiga inlägg.

Förresten om ni lär er något nytt varje dag så kommer ni bli framgångsrika, och glöm inte att äta upp era grönsaker!

XOXO / EMOna

Metallica.. wtf?

"På arrangerande Live Nation säger man att det begränsade antalet biljettköp till sex stycken per person var en överenskommelse med bandet själva."

... varför fick folk köpa 12 biljetter på Ica? Och när jag frågade expediten om varför de fick köpa så många svarade han: Att de köpte i två omgångar.. men vadå? det är väl fortfarande bara EN person!

Inte ok att riktiga fans, som köade i flera timmar, vissa t.o.m dagar fick inte en enda biljett. Men sen får människor som inte ens tycker om musiken köpa flera biljetter för att sedan sälja vidare på blocket.

Evenemangsbiljett försäljare, inför system för enbart 2 biljetter per människa och håll er till det också!

Yours truly
Lailai


ARG


HUR TROR NI JAG KÄNNER NÄR JAG HAR KÖAT I ÖVER EN TIMME PÅ TICNET FÖR ATT FÅ TAG PÅ DE UNDERBARA METALLICA BILJETTERNA, MEN ATT DE SEDAN TAR SLUT EFTER 10 MIN. JAG ÄR ALLT ANNAT ÄN GLAD OCH JAG KOMMER TA UT DET HÄR PÅ ER DÄRUTE. SÅ AKTA ER FÖR EN LITEN EMOKURDJÄVEL OCH HA PÅ ER SKYDDGLASÖGON FÖR JAG KOMMER FIMPA ER, METALLICA O TICNET I ÖGAT. ASSSSSSÅÅÅ GAAAH JAG VA SÅÅÅÅÅ NÄRA. DÖD ÅT ER ALLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha det bäst, puss / mone-mone

yin & yang

Mona älskar mjölk.
Tanja hatar mjölk.
Därför heter vi maito.
Maito betyder mjölk.
Mona har känslor.
Tanja har inga känslor.
Mona är (emo)blatte.
Tanja är (finne)blond.
Mona är kort.
Tanja är lång.
Mona dricker vodka.
Tanja dricker öl.
Mona älskar Hooligans.
Tanja har inte sett den.

Vi är Lailai och Donkeypaj. Välkommen. Peace.

RSS 2.0